Verkkovalmennuksella huippumyyjäksi!

  • Oletko varma, että olet niin hyvä myyjä kuin ikinä voit olla?
  • Osaatko hyödyntää myynnissä omaa persoonasi?
  • Osaatko auttaa asiakkaitasi ostamaan?
  • Haluatko löytää parhaan mahdollisen myyjän itsestäsi?
  • Kiinnostaako sinua parantaa tuloksiasi ja samalla myös tulotasoasi?

Huippulaatuinen verkkovalmennus auttaa sinua kehittymään paremmaksi myyjäksi ja saavuttamaan koko potentiaalisi.

Aloita omaan tahtiisi

”Modernin myynnin työkalupakki” on verkkovalmennus, joka auttaa myynnin ammattilaisia ja sellaiseksi haluavia hyödyntämään paremmin omaa persoonaansa, ja opettaa myymään enemmän, paremmalla myyntikatteella, ja tekemään parempaa tulosta!

Käy lunastamassa omasi Ystävän kampanjan erikoishintaan 57,40 € (sis. alv. 24 %) tästä linkistä.

Pistä oppimasi käytäntöön

Onnistunut ja hyvin hoidettu moderni myyntiprosessi on paitsi perusasioiden kunniottamista ja niiden hallitsemista, myös nykyaikaisten työkalujen ja mahdollisuuksien hyödyntämistä. Verkkovalmennuksen avulla opit auttamaan asiakkaitasi hankkimaan juuri heille parhaat ratkaisut.

Nauti tuloksista

Hyvät myyntitaidot eivät mene koskaan pois muodista. Huippulaatuinen myyntivalmennus on paras tapa vaikuttaa myyntitulokseesi ja sitä kautta omaan tulotasoosi ja asemaasi yrityksessä. Muutu parhaaksi versioksi itsestäsi ja vaihda pelipaikkaasi ”vilttiketjusta” myynnin avainpelaajaksi.

Oppaasi matkalla huippumyyjäksi

Oppaanasi matkalla huippumyyjäksi toimii Jukka ”Juki” Heikkilä. Tämä huippumyyjä ja kokenut myynnin valmentaja ja kouluttaja on rakentanut juuri sinua varten myynnin verkkovalmennuksen, jossa yhdistyvät 30 vuoden myyntiuran aikana karttunut kokemus ja uusin tieto sekä näkemys henkisen suorituskyvyn merkityksestä myyntityössä.

Jukka on valmentamisen ammattilainen, joka myös kehittää ja kouluttaa itseään intohimoisesti. Hän täydentää jatkuvasti osaamistaan ja tuo kokemuksen päälle tiedon myyntityön uusimmista mahdollisuuksista.

Henkisen suorituskyvyn valmentajana hän hyödyntää lisäksi Mind Coach -valmentamisen työkaluja.

Modernin myynnin työkalupakki -verkkovalmennus

Verkkovalmennus on paras tapa kehittyä juuri silloin kuin sinä haluat.
Huippulaatuinen, studiotason äänellä ja HD-kuvalla varustettu myyntivalmennus on miellyttävää seurata ja voit edetä koulutuksessa täysin omaan tahtiisi.

Verkkoalustamme tukee kaikkia mobiililaitteita, joten voit siirtää luokkahuoneesi vaikkapa laiturin nokkaan tai käyttää junamatkat opiskeluun.

Valmennukseen kuuluu myös kattava työkirja, jota täyttämällä voit soveltaa saamiasi oppeja omaan työhösi. Valmennusmateriaali on käytössäsi vuoden eteenpäin sen ostopäivästä.

Nyt on positiivisen muutoksen aika.

Aloita heti – etene
omaan tahtiisi!

Kehityt jakso jaksolta ja näet
tulokset välittömästi
omassa työssäsi.

Myyt enemmän, paremmalla
myyntikatteella, ja teet
parempaa tulosta.