#Myyntimieli = Myyntitaidot + Mindset
- parhaisiin lopputuloksiin myynnin ja mielen valmentamisen yhdistelmällä

#MyyntiMieli - myyntimenestyksen ja henkisen suorituskyvyn kasvattamisen uusi oppimäärä

Modernin myynnin johtaminen vaatii uudistumista ja uudistamista. Se vaatii paljon sekä sinulta henkilökohtaisesti, että jokaiselta myyntitiimin jäseneltä, yritys- ja myyntikulttuurilta, ja myyntiprosesseilta. 

#Myyntimieli on aivan uudenlainen valmennuskokonaisuus, joka kattaa sekä modernin myynnin keinot työkaluineen, että lääkkeet myynnin ammattilaisten henkisen puolen kehittämiseen ja vahvistamiseen. 

Kun yhdistämme 1) myyntitaitojen hiomisen, 2) parhaat myynnin työkalut ja sujuvat prosessit, ja 3) Mind Coaching -menetelmiin pohjautuvan Mindset-valmennuksen, uskallan luvata, että tämä valmennus poikkeaa tavanomaisesta.  

#Myyntimieli on laaja-alaiseen kehittämiseen perustuva myynnin toimintatapa, jossa yhdistyvät tietopohja, myyntitaidot ja tekemisen prosessit tavalla, joka varmistaa muutoskyvyn. 

Kenelle valmennus sopii? 

Valmennus sopii sekä yksittäiselle myynnin ammattilaiselle, että myyntitiimille tai laajemmin koko organisaatioon. Parhaisiin tuloksiin päästään, kun menetelmällä valmennetaan kaikki asiakasrajapinnassa työskentelevät henkilöt.

Tulevaisuudenkestävä myyntiorganisaatio kaipaa valmennettua myyntimieltä, joka:  

 • Johtaa parempiin myyntituloksiin, laatuun ja keskittymisen oikeisiin asioihin
 • Vaikuttaa sekä yksittäisen henkilön että ryhmän myyntituloksiin, ja henkilökohtaisella tasolla kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin – menestys syntyy toimivasta kokonaisuudesta 
 • Luovii muutoksessa ja jaksaa paremmin – valmennettu myyntimieli on stressinkestävä, ketterä ja aikaansaava. Muotisana resilienssikin muuttuu osaksi toimivaa arkea.  

Tiedon määrän kasvu ja monikanavaisuus haastaa organisaation toiminta- ja myyntikulttuurin, ja uusia tapoja tarvitaan. 

MyyntiMieli-myyntivalmennuksen käytyäsi moni asia saa uutta energiaa:  

 • Myyntitulokset. Sinulla on uusia keinoja kasvattaa myyntiäsi. Toimivat myyntiprosessit ja työkalut ovat mukana arjessasi. 
 • Tarjoukset. “Tarjousrumba” ei tunnu liian raskaalta – synnytät osuvammat tarjoukset systemaattisesti, ja saat lähetettyä ne ajoissa.
 • Tapaamiset. 
  • Saat helposti uudenlaista systematiikkaa myös “buukkaamiseen”, josta kalenteri ja mieli kiittävät.  
  • Olet paremmin valmistautunut myyntitilanteisiin, rakennat tehokkaammin luottamusta, ja sen ansiosta pääset nopeammin asiaan ja kaupan tekemiseen. 
 • Kaupan tekeminen. Saat tuoreita keinoja kaupan tekemiseen, jossa sinulla ovat kirkas tavoitetila ja hiotut työvälineet apunasi. 
 • Mieli kiittää. Kun prosessit ja työkalut eivät enää tuota harmaita hiuksia, sinulle tulee parempi hallinnantunne omassa työssäsi. Myyntiennusteiden tekeminen helpottuu ja tulokset paranevat. Tässä kohtaa mieli kiittää ja energiatasosi nousee pysyvästi. 

MyyntiMieli on Logotiimi Oy:n ja Jukka Heikkilän omistama rekisteröity tavaramerkki. Kaikki oikeudet pidätetään!