Myyntimieli = Myyntitaidot + Mindset
- parhaisiin lopputuloksiin myynnin ja mielen valmentamisen yhdistelmällä

MyyntiMieli - myyntimenestyksen ja henkisen suorituskyvyn kasvattamisen uusi oppimäärä

Modernin myynnin tekeminen ja sen johtaminen vaatii uudistumista ja kykyä muuttaa omia ajatus- ja toimintamallejaan. Se vaatii paljon sekä sinulta henkilökohtaisesti, että jokaiselta myyntitiimin jäseneltä, yritys- ja myyntikulttuurilta, ja myyntiprosesseilta. 

Myyntimieli on aivan uudenlainen valmennuskokonaisuus, joka kattaa sekä modernin myynnin keinot työkaluineen, että ”lääkkeet” ja vinkit myynnin ammattilaisten henkisen puolen kehittämiseen ja vahvistamiseen. 

Kun yhdistämme 1) myyntitaitojen hiomisen, 2) parhaat myynnin työkalut ja sujuvat prosessit, ja 3) NLP:n ja Mind Coaching -menetelmiin pohjautuvan Mindset-valmennuksen, uskallan luvata, että tämä valmennus poikkeaa tavanomaisesta.  

Myyntimieli on laaja-alaiseen myynnin ja myynnin ammattilaisen kehittämiseen perustuva myynnin toimintatapa, jossa yhdistyvät alan tietopohja, myyntitaidot ja myynnin tekemisen prosessit tavalla, joka varmistaa muutoskyvyn ja -halukkuuden. 

Kenelle valmennus sopii? 

Valmennus sopii sekä yksittäiselle myynnin ammattilaiselle että myyntitiimille, tai laajemmin koko organisaatioon. Parhaisiin tuloksiin päästään, kun menetelmällä valmennetaan kaikki asiakasrajapinnassa työskentelevät henkilöt.

Tulevaisuudessa menestyvä myyntiorganisaatio kaipaa valmennettua myyntimieltä, joka:  

 • Johtaa parempiin myyntituloksiin, laatuun, asiakaskokemukseen ja keskittymiseen oikeisiin asioihin
 • Vaikuttaa sekä yksittäisen henkilön että koko ryhmän myyntituloksiin, ja henkilökohtaisella tasolla kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin – menestys syntyy toimivasta kokonaisuudesta 
 • Luovii muutoksessa ja jaksaa paremmin – valmennettu myyntimieli on stressinkestävä, ketterä, sopeutuva ja aikaansaava. Muotisana resilienssikin muuttuu osaksi toimivaa arkea.  

Tiedon määrän kasvu ja myynnin monikanavaisuus haastaa organisaation toiminta- ja myyntikulttuurin, ja siksi tarvitaan uusia tapoja tehdä ammattimaista myyntityötä – henkistä hyhvinvointia unohtamatta. 

MyyntiMieli-myyntivalmennuksen käytyäsi saat uutta energiaa moneen asiaan:  

 • Myyntitulokset. Sinulla on uusia keinoja kasvattaa myyntiäsi. Toimivat myyntiprosessit ja työkalut ovat mukana arjessasi. 
 • Ajankäytön hallinta. Teet asiat sovitulla tavalla ja sovitussa aikatulussa, ja siten kuin olet ne luvannut tehdä.
 • Tapaamiset. 
  • Saat uudenlaista systematiikkaa tapaamisten sopimiseen”, josta kalenteri ja mieli kiittävät.  
  • Olet paremmin valmistautunut myyntitilanteisiin, rakennat tehokkaammin luottamusta, ja sen ansiosta pääset nopeammin itse asiaan ja kaupan tekemiseen. 
 • Kaupan tekeminen. Saat tuoreita keinoja kaupan tekemiseen, jossa sinulla ovat kirkas tavoitetila ja hiotut työkalut apunasi. 
 • Mieli kiittää. Kun prosessit ja työkalut eivät enää tuota harmia tai liiallista stressiä, koet hallitsevasi paremmin omaa työtäsi. Myyntiennusteiden tekeminen helpottuu ja myynnin tulokset paranevat. Tässä kohtaa mieli kiittää ja energiatasosi nousevat pysyvästi. 

MyyntiMieli on Logotiimi Oy:n ja Jukka Heikkilän omistama rekisteröity tavaramerkki. Kaikki oikeudet pidätetään!